Awards 2015 Awards 2018Awards 2020

Grégory Deputat

Avocaat - stagiaire

T.:+32 2 600 5200

F.: +32 2 600 5201

Kantoren: Brussel

Talen: Nederlands, Frans, Engels en Pools

Barreau Francophone de Bruxelles

Rechtstak(ken)

Opleiding:

Gregory Deputat heeft een Masters Law Degree (Katholieke Universiteit van Leuven, 2017) met een specialisatie in vennootschapsrecht (gericht op fiscaal recht en bank- en financieel recht).

Hij heeft ook een Executive Masters Degree in belastingbeheer van de Solvay Brussels School of Economics and Management, evenals een certificaat in internationale belastingheffing van dezelfde onderwijsinstelling (2019).

Loopbaan:

Voordat hij in 2020 bij buyle legal kwam werken, werkte Gregory als bedrijfsjurist en juridisch adviseur in de financiële sector, waar hij werd gevraagd om regelmatig overleg te plegen aan zakelijke klanten.

Zijn praktijk omvat alle Belgische belastingen die relevant zijn voor bedrijfs-, financierings- en onroerendgoedtransacties.

Hij richt zich onder meer op internationale belastingzaken voor grote Belgische of buitenlandse multinationale ondernemingen met activiteiten in België.

Grégory is ook ervaren advocaat in de witte-boordencriminaliteit die zich richt op het adviseren van zakelijke klanten bij complexe, witwaspraktijken en belastingontduiking. Bank- en financieringsrecht, belastingrecht, vennootschapsrecht en witte boordencriminaliteit zijn belangrijke elementen van het bedrijfswerk van Grégory.

Publicatie(s):

De publicaties van deze advocaat