Awards 2015 Awards 2018Awards 2020

Thomas Metzger

Advocaat

T.:+32 2 600 52 00

F.: +32 2 600 52 01

Kantoren: Brussel

Talen: Frans, Engels en Nederlands

Franstalige Orde van Advocaten te Brussel

Rechtstak(ken)
Thomas Metzger

Opleiding:

• Aanvullende Master in economisch recht, Université Libre de Bruxelles (2015) Magna Cum Laude

• Master in de rechten, Université Libre de Bruxelles (2014) Magna Cum Laude

Loopbaan:

Thomas concentreert zich voornamelijk op het commercieel recht, bank- en financieel recht, en ondernemingsstrafrecht, waarbij hij cliënten zowel adviseert als vertegenwoordigt in geschillen.

Thomas Metzger behaalde aan de « Université Libre de Bruxelles » het diploma van Master in de rechten (2014) en een aanvullende Master in economisch recht (2015), beiden met grote onderscheiding.

Hij is lid van de Franstalige orde van advocaten te Brussel sinds oktober 2015 en maakt sindsdien deel uit van de afdeling « Banking & Finance » van buyle legal.

Thomas heeft de "Prix des Bâtonniers Braun et Jakhian" gewonnen, die ieder jaar wordt toegekend aan de beste stagiair van de Brusselse balie. Thomas behaalde de beste resultaten tijdens de balie-examens van 2015, waaraan meer dan 200 advocaten-stagiairs deelnamen.

Hij behaalde eveneens de "Prix des anciens Présidents de la Conférence du jeune Barreau de Bruxelles". Deze prijs beloont het meest kwalitatieve juridisch advies omtrent een hypothetische casus.

Thomas was ook succesvol tijdens de prestigieuze pleitwedstrijd “Lejeune et Janson”, waar hij de "Prix Janson" won.

Publicatie(s):

De publicaties van deze advocaat