Hommage Paris 2015Awards 2015

Bruno Lebrun

advocaat Vennoot

T.:+32 2 600 5200

F.: +32 2 600 5201

Kantoren: Brussel

Talen: Frans, Engels

Franstalige Orde van Brussel

Rechtstak(ken)
Bruno Lebrun

Opleiding:

Loopbaan:

Bruno Lebrun is gespecialiseerd in concurrentierecht en eveneens in Europees recht, hoofdzakelijk in de financiële sector en deze van IP/IT.

Hij heeft een grote ervaring in karteldossiers, en was evenals betrokken in dossiers tot betrekking van machtsmisbruik op eerste graad.

 Bruno Lebrun adviseert op regelmatige basis in opzeggingen betreffend intellectueel recht evenals de werking van joint-ventures en andere commerciële overeenkomsten zodat bedrijven zich niet schaden aan overtredingen tot de regels van de concurrentie.

Hij vertegenwoordigt eveneens verschillende bedrijven bij de Europese Commissie, nationale concurrentiële autoriteiten en juridische tribunalen.

Daarnaast is zijn praktijk gericht tot verschillende aspecten van de werking van de Europese interne markt met een speciale specifiek tot de financiële diensten en de bescherming van de persoonsgegevens.

Tot slot heeft Bruno Lebrun een activiteit die geschillen in de financiële sector - en meer in het bijzonder op het gebied van soevereine schuld - ontwikkeld.

Bruno Lebrun is ingeschreven aan de balie van Brussel (1994) en Parijs (2010). Hij is lid van de American Bar Association.

Vijf opéénvolgende jaren was Bruno genomineerd als “Leading individual in the Brussels Competition Bar” 2010 Chambers Global Guide via Legal Expert Europe (2012) et via The Best Lawyers in France in de sector “European law” (2014-2015).

Publicatie(s):

De publicaties van deze advocaat