Awards 2015 Awards 2018Awards 2020

Vennootschapsrecht

Ons team heeft ruime ervaring met het adviseren van ondernemingen waaronder multinationale groepen bij de opstart van nieuwe activiteiten en de oprichting van een nieuwe vennootschap al dan niet in samenwerking met haar handelspartners.
Wij werken nauw samen met een netwerk van vooraanstaande internationale advocatenkantoren, gespecialiseerde notariskantoren, bedrijfsrevisoren en belastingadviseurs om een kwaliteitsvolle en gepersonaliseerde service te kunnen aanbieden die is aangepast aan de persoonlijke behoeften van elke cliënt.
Ons team heeft tal van cliënten begeleid bij fusies en overnames, waardoor het een ruime praktijkervaring heeft opgedaan in juridische audits, de redactie van intentieverklaringen en van SPA’s in diverse economische sectoren zoals banking & finance, biotechnologie, media, consumer goods, telecom, indien nodig bijgestaan door andere deskundigen. 
Het team heeft ondernemingen succesvol geassisteerd bij herstructureringen met het oog op fiscale optimalisatie of de integratie van nieuwe bedrijfsactiviteiten, de oprichting van holdings, de financiering of het beheer van intellectuele eigendomsrechten en de coördinatie van internationale projecten.
Onze diensten omvatten het ontwerp, de onderhandeling en de redactie van de gebruikelijke vennootschapsakten, aandeelhoudersovereenkomsten en alles wat ermee gepaard gaat met inbegrip van het opstellen van aangepaste documentatie en bijhorende akten.

  • oprichting van nieuwe vennootschappen,
  • aandeelhoudersovereenkomsten
  • M & A
  • joint ventures en andere samenwerkingsvormen
  • IP

 

Gespecialiseerde advocaten