Awards 2015 Awards 2018Awards 2020

Rym Hadabi

Advocaat - Partner Vennoot

T.:+32 2 600 52 00

F.: +32 2 600 52 01

Kantoren: Brussel

Talen: Frans - Engels

Franstalige balie van Brussel

Rechtstak(ken)
Rym Hadabi

Opleiding:

  • Master in burgerlijke- en handelsbemiddeling, PMR Europe (2015)
  • Master in internationaal handelsrecht (met onderscheiding) Université Libre de Bruxelles (2006)
  • Licentiaat in de rechten (met onderscheiding) Université Libre de Bruxelles (2006)

Loopbaan:

Rym Hadabi is lid van de Brusselse balie sinds september 2006.

Zij studeerde in juni 2005 af als licentiaat in de rechten aan de Université Libre de Bruxelles (ULB), met grote onderscheiding. Rym specialiseerde zich vervolgens in internationaal ondernemingsrecht (eveneens aan de ULB) en behaalde ook hierin haar diploma magna cum laude.

Sinds 2008 maakt zij deel uit van het departement vastgoedrecht bij buyle legal. Rym heeft een ruime ervaring in huur- en kooprecht, handelsrecht en bouwrecht en behandelt dagelijks kwesties die met deze rechtsdomeinen verband houden. Ze biedt cliënten advies- en procesdiensten aan met betrekking tot al deze aspecten.

Rym heeft door haar werkervaring sterke onderhandelingsvaardigheden ontwikkeld. Deze vaardigheden werden verder versterkt na het behalen van haar bemiddelaarsdiploma in 2015.

Sinds 2016 is zij een erkend OBFG-bemiddelaar. Daarnaast is zij assistente aan de Faculté de droit de l’Université Libre de Bruxelles in het privaatrecht, waardoor zij voortdurend op de hoogte is van alle recente ontwikkelingen over elk aspect van het privaatrecht.

Publicatie(s):

De publicaties van deze advocaat