Awards 2015 Awards 2018Awards 2020

Simon Hardy

Advocaat - Partner Vennoot

T.:+32 71 209 809

F.: +32 71 209 800

Kantoren: Charleroi

Talen: Frans, Nederlands, Engels

Balie van Charleroi, 2014

Rechtstak(ken)

Aanvullende rechtstak(ken): venootschapsrecht gezinsrecht

Simon  Hardy

Opleiding:

 

  • Bachelor of law, Faculté Universitaire Notre Dame de la Paix (2009) ;
  • Law Degree, Université de Louvain la Neuve (2011) ;
  • Erasmus Belgica, Katholiek Universiteit Leuven (2011) ;
  • Master in Tax Law, Université Libre de Bruxelles (2017) ;

Loopbaan:

Simon Hardy adviseert ondernemingen en particulieren over fiscaal en handelsrecht en staat cliënten bij in geschillen. Simon Hardy heeft ervaring in estate planning. Hij adviseert zijn cliënten over opvolgingsplanning en behartigt hun belangen bij opvolgingsgeschillen. Door de uitoefening van zijn beroep heeft Simon ook waardevolle kennis opgedaan van het ondernemingsklimaat.

Hij is derhalve in staat ondernemingen waardevol advies te verstrekken, met name in geval van moeilijkheden (herstructurering en insolventie).

Voordat hij bij buyle Legal kwam, werkte Simon twee jaar voor een Big Four bedrijf op de mobiliteitsafdeling. Parallel aan zijn professionele ontwikkeling, heeft Simon een postgraduaat behaald in estate planning aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en een master in fiscaal recht aan de Université libre de Bruxelles (ULB).

Simon Hardy is lid van de balie van Charleroi (2017). Sinds maart 2018 staat Simon ingeschreven op de lijst van curatoren van faillissementen van de Rechtbank van Koophandel van Charleroi.

Publicatie(s):

De publicaties van deze advocaat