Awards 2015 Awards 2018Awards 2020

Internationaal

Advoc Europe werd gesticht in 1990 door onafhankelijke advocatenkantoren die tot doel hadden hun cliënten rechtsbijstand te kunnen verlenen in het buitenland. De stichters van Advoc wilden onfhankelijke advocatenkantoren verzamelen met eenzelfde bezorgdheid voor service aan het cliënteel en een door iedereen aangenomen kwaliteitscode. Advoc, gesticht in Europa, is wereldwijd aanwezig en ligt aan de grondslag van de oprichting van Advoc Asia, Advoc Zuid America en Advoc Africa.

EDL is een network van advocatenkantoren en rechtsdeskundigen gespecialiseerd in het distributie- en mededingingsrecht, vooral op het gebied van de autodistributie zowel op nationaal als europees vlak.

Law Europe International,  werd opgericht in 1992 en is een snelgroeiend netwerk van onafhankelijke kantoren van  zakenadvocaten dat gericht is op een complete dienstverlening aan professionals, met de focus op kwaliteit, kosten-efficiëntie en persoonlijke dienstverlening. De leden worden uitgekozen omwille van hun sterke nationale reputatie maar zij worden ertoe aangezet met de andere leden nauwe contacten te onderhouden. De filosofie van de groep is dat de versterking van deze nauwe werkrelaties de uitwisseling van expertise en doelgericht en kosten-efficiënt grensoverschrijdend werk faciliteert.