Awards 2015 Awards 2018Awards 2020

Internationaal advocatenkantoor 

Hebt u plannen om in het buitenland te investeren of er uw activiteiten te ontwikkelen? Ons internationaal advocatenkantoor verzorgt al uw dossiers. Buyle Legal laat niets onverlet om u bij te staan en te begeleiden in alle administratieve en juridische stappen van de investering en de ontwikkeling van uw project. 

Onze advocaten beschikken over alle competenties om op internationale schaal te werken, in Azië, Zuid-Amerika, Afrika, Europa... Met een rijke ervaring achter ons, besteden wij de grootste aandacht aan elk dossier en analyseren wij het zorgvuldig, zodat wij u concrete oplossingen kunnen voorstellen.

Ons internationaal advocatenkantoor streeft altijd naar uitmuntendheid in de diensten die wij u verlenen. We stellen alles in het werk om uw dossiers te behandelen, ongeacht het rechtsdomein: sociaal recht, handelsrecht, vermogensrecht ...

Buyle Legal werkt bovendien samen met internationale advocatenkantoren met wereldfaam, zoals Advoc, European Distribution Lawyers of Law Europe International. Op die manier bundelen wij onze kennis om u te adviseren in alle juridische aspecten van de beslissingen die u moet nemen.